+31 (0)182 393038

TOEGEVOEGDE WAARDE

Wij denken graag met u mee!

Wij hebben Pernettya’s in vier verschillen de potmaten P17, P14, P10,5 & P6. Deze potmaten zijn in rood roze en wit beschikbaar die wij in grote aantallen kweken. 
Onze afzet markten zijn de daghandel en retail acties en door ons sterke afleversysteem is het bij ons mogelijk om zeer grote maar ook kleine bestellingen te doen.
Naast het leveren van onze Pernettya’s in de ze (aan elkaar) potmaten en kleuren doen wij ook veel met toegevoegde waarden en extra opties. Een aantal voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld: stickeren, mixen in tray, hoezen, giftpack en carrypotten. Ook werken wij graag ideeën uit die klanten wensen met onze Pernettya’s.

Giftpack

Wij bieden onze producten aan in diverse dragers. Zo leveren kunt bieden wij speciale Halloween potcovers, Decorum-tray, met spiegelfolie en rieten manden. Hiermee is onze Pernettya een mooi product om aan iemand cadeau te geven doen. Ook onze andere producten kunnen met toegevoegde waarde geleverd worden.

Voor de retail bieden wij mini Pernettya aan in een display doos. Perfect om bijvoorbeeld vlak voor de kassa te positioneren.

 

Pernettya in hoes

Onze Pernettya is leverbaar is onze eigen, decoratieve hoes. Deze uniforme en verzorgde manier van presentatie zorgt voor een hogere attentiewaarde in het schap en verhoogt de impuls aankoop.

Pernettya zonder hoes

Onze Pernettya is uiteraard ook zonder hoes leverbaar. Zij zullen dan in trays op CC karren aan u geleverd worden.

 

Carrypot

Een extra lang etiket dat aan twee zijden van de pot bevestigd is zorgt voor een draaghengsel. Dit maakt onze carrypot een handig product in het tuincentrum. Indien consumenten slechts een enkele plant willen kopen dan krijgen ze hiermee geen vieze handen en ervaren dit als prettig.

 

Labeling

Wilt u ons product gecodeerd hebben met uw eigen etiket, barcode of een ander label?
Wij zijn flexibel ingesteld en bekijken graag met u de mogelijkheden om dit voor u te verzorgen.