+31 (0)182 393038

Ons assortiment

Boomkwekerij M. Mathot is gespecialiseerd in Pernettya. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een hoge en constante kwaliteit. Wij bieden onze Pernettya aan in de kleuren rood, wit en roze in diverse potmaten en mix-trays.

Bekijk al onze beschikbare soorten, potmaten en toegevoegde waarde direct online.

 

Kerstnettya

M. Mathot biedt in de aanloop naar de kerst een ruim assortiment Pernettya welke special zijn geprepareerd voor de gezelligste periode van het jaar! Onze planten zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met kunstsneeuw, glitters, Metalic giftwrapping rondom de pot, rieten manden, etc. Deze toegevoegde waarde zorgt, naast de van zichzelf prachtig volle besdragende Pernettya, voor een feestelijk plant in uw woning of op uw tuintafel.

Pernettya

De Pernettya heeft veel verschillende namen. De Pernettya is bijvoorbeeld familie van de Gaultheria, de volledige naam van de Pernettya is Gautheria Pernettya Mucronata. Vandaar dat de Pernettya zoals wij hem noemen, ook Gualtheria genoemd wordt. De Nederlandse naam van de Pernettya is Parelbes en dit komt door haar schitterende bessen die op parels lijken.

Uitleveren

Onze Pernettya’s zijn beschikbaar in 4 verschillende potmaten: P17, P14, P10,5 & P6 en al deze potmaten hebben wij in 3 kleuren: rood, roze en wit.

Om aan de wensen van onze klanten te voldoen en hun lasten te verlichten hebben wij extra opties. Wij kunnen de Pernettya’s bijvoorbeeld stickeren en hoezen. Kijk bij ons aanbod!
Mocht een klant ideeën hebben dan is dat altijd bespreekbaar.

Productfoto’s

Wij beschikken over een ruime beeldbank van productfoto’s. Hieronder vind u een greep die u een goed beeld zult geven van ons Assortiment.